04
Bal.
2019
Registruotis

GFSI pripažintų maisto saugos vadybos standartų reikalavimų praktinis įgyvendinimas darbo vietoje

Miško g. 11, Kaunas

viešbučio „Europa Royale Kaunas“ konferencijų centre.

09:30 - 16:15

7 akad. val.

Seminaras skirtas maisto pramonės įmonių gamybos darbuotojams

Programa

09:30 - 10:00

Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

10:00 - 10:30

Maisto saugos politikos ir pamatuojamų tikslų, uždavinių įgyvendinimas.
Išorinė ir vidinė komunikacija.
Pavaldumas, įsipareigojimai.
Maisto saugos kultūra.
Konfidencialaus pranešimo sistema dėl piktavališkos veiklos.

10:30 - 11:00

Technologinis aprašymas. Gamybos proceso informacija.
Pagrindinių rizikų suvaldymas gamyboje.
Svarbūs valdymo taškai ir būtinosios veiklos programos / valdymo taškai, jų kontrolė, patikrinimas. Koregavimo veiksmai.
Darbas su metalo detektoriais.

11:00 - 12:00

Dokumentų ir įrašų valdymas. Įrašų pildymas.
Žaliavų priėmimas ir monitoringas.
Autentiškumo kontrolė.
Specifikacijų duomenų bazė ir tiekėjų sąrašas.
Paslaugų teikėjų kontrolė ir veiklos monitoringas (kenkėjai, transportas, skalbykla ir kt.)
Neatitiktys, koregavimo ir prevenciniai veiksmai. Neatitiktinio produkto kontrolė.
Atsekamumo sistemos įgyvendinimas ir kontrolė.
Incidentų, įtakojančių maisto saugą, valdymas.

12:00 - 13:00

Pietų pertrauka.

13:00 - 14:00

Maisto apsaugos sistema ir jos įgyvendinimas
Teritorijos, pastatų ir patalpų priežiūra, judėjimo srautai, zonos, įrašai.
Įrengimų priežiūra, įrašai.
Remontai.
Tvarkos palaikymas ir švara.
Taršos svetimkūniais prevencija, priemonės, aptikimo įranga, priemonių įgyvendinimas, įrašai.

14:00 - 14:30

Sanitarija – planai, jų įgyvendinimas, cheminių medžiagų priėmimas, laikymas, efektyvumo kontrolė.
Atliekų tvarkymas – rūšiavimas, tara, laikymas, registracija.
Kenkėjų stebėsena.

14:30 - 14:45

Kavos pertraukėlė.

14:45 - 15:15

Sandėliavimas, galutinė kontrolė, pakrovimas ir išsiuntimas.
Naujų produktų gamyba.
Ženklinimo kontrolė.
Kryžminės taršos alergenais valdymas – priemonės, jų įgyvendinimas.
Laboratoriniai tyrimai – atrinkimo planai, tikslingumas.
Gamybos technologinio proceso kontrolė, įrašai.
Kiekio kontrolė.
Matavimo prietaisų valdymas.

15:15 - 16:00

Personalo higiena – reikalavimai ir jų įgyvendinimas.
Mokymų programa ir kompetencijos įvertinimas.

16:00 - 16:15

Klausimai, diskusijos.

Lektorius - Marius Kaziliūnas, UAB „Maisto saugos biuras“ direktorius, auditorius.

Kaina

Kaina:

129 Eur. vienam dalyviui.

Kaina*:

*109 Eur. vienam dalyviui - užsiregistravus iki kovo 15 d.

Kaina**:

**109 Eur. vienam dalyviui - užsiregistravus dviems ir daugiau dalyvių
iš tos pačios įmonės.

Mokymų paslaugos PVM neapmokestinamos pagal PVMĮ 22 str.
Registracija baigta

Įmonės informacija

Dalyvio informacija

Komentarai

Papildoma informacija:

Turite klausimų?

  • +370 600 17825

REGISTRACIJA VYKDOMA IKI kovo 29 d.

Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.

Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija), kavos pertraukėlė, pietūs.

Informacija apie seminarą:
Vyr. pardavimų vadybininkas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.

Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.

Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 dienoms iki renginio telefonu +370 5 2639248 arba el. paštu: info@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.

Kiti mokymai

Partneriai