13
Geg.
2020
Registruotis

Juslinė analizė pieno ir mėsos gaminiuose: atlikimo technika, reikalavimai laboratorijai, įrangai ir vertintojams, tyrimų metodai

Miško g. 11, Kaunas

viešbučio „Europa Royale Kaunas” konferencijų centre.

09:30 - 16:00

7 akad. val.

Tikslinė dalyvių grupė:

  • kokybės specialistai;
  • maisto technologai;
  • laboratorijų darbuotojai.

Programa

09:30 - 09:45

Dalyvių registracija.

09:45 - 10:00

Pasitikimo kava + eksperimentas.

10:00 - 12:00

Sąvokos, naudojamos juslinės analizės metodikoje, jusliniai organai, jų anatominė sandara, pagrindiniai produktų požymiai, juslinės analizės atlikimo technika.

Praktinė užduotis:

  • eksperimentas su maisto gaminiu;
  • mokomieji mėginių pavyzdžiai.

Reikalavimai juslinių tyrimų laboratorijai ir įrangai.

Patalpų projektavimas, kokios pagrindinės sąlygos taikomos laboratorijai, kokios priemonės reikalingos.

Vertintojų paieška, atranka, apmokymas, kalibravimas.

Vidinė ar išorinė paieška, reikalavimai kandidatams į vertintojus, atrankos etapai, juslinių gebėjimų tikrinimo testai, jų paruošimas, vertinimo kriterijai, atrinktų vertintojų tikrinimo rekomendacijos.

12:00 - 13:00

Pietų pertrauka.

13:00 - 14:15

Vertintojų paieška, atranka, apmokymas, kalibravimas (tęsinys).

Praktinė užduotis:

  • spalvų rikiavimas;
  • konsistencijos rikiavimas;
  • kvapų identifikavimas;
  • skonių rikiavimas.

14:15 - 14:30

Kavos pertraukėlė.

14:30 - 16:00

Pagrindiniai juslinių tyrimų metodai

Skirtumų testai (trijų testas, du iš trijų testas, porinio lyginimo testas, “A“ – “ne A“ testas).

Praktinė užduotis:

  • skoniai – trijų testas.

Aprašomasis testas.

Praktinė užduotis:

  • aprašyti mėsos gaminį.

Pieno ir pieno produktų juslinis vertinimas.

Praktinė užduotis:

  • įvertinti balais ir/arba aprašyti pieno gaminį.

Kaina

Kaina:

139 eur. vienam dalyviui.

Kaina*:

*129 eur. vienam dalyviui - užsiregistravus iki vasario 28 d.

Kaina**:

**129 eur. vienam dalyviui - užsiregistravus dviems ir daugiau dalyvių
iš tos pačios įmonės/įstaigos.

Mokymų paslaugos PVM neapmokestinamos pagal PVMĮ 22 str.
Registruotis

Įmonės informacija

Dalyvio informacija

Komentarai

Papildoma informacija:

Turite klausimų?

  • +370 600 17825

REGISTRACIJA VYKDOMA IKI kovo 16 d.

Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.

Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija), kavos pertraukėlė, pietūs.

Informacija apie seminarą:
Vyr. pardavimų vadybininkas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.

Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.

Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu: info@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.

Kiti mokymai

Partneriai