BRCGS Visuotinio maisto saugos standarto 9 versijos reikalavimų praktinis taikymas

Vieta:

Miško g. 11, Kaunas

viešbutis „Victoria Hotel Kaunas”
Data:

2024-05-09

Trukmė:

8 akad. val.

Kaina:

129 - 159 €

Registracija į seminarą
Įmonės informacija
Dalyvio informacija

Komentarai

Programa
Programa
09:30 - 10:00

Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

10:00 - 12:00

Įžanga, trumpa informacija apie standartą

1 skyrius. Vadovybės įsipareigojimai – Maisto saugos ir kokybės kultūros planas, pamatuojami maisto saugos tikslai, RVASVT grupės susirinkimai, organizacinės struktūra ir pavadavimas, vadovybinė vertinamoji analizė, darbuotojų konfidencialaus pranešimo aukščiausiajai vadovybei sistema, BRCGS ženklo naudojimo reikalavimai.

2 skyrius. Maisto saugos planas – RVASVT – Gairės ir principai remiantis Codex alimentarius.

12:00 - 13:00

Pietų pertrauka.

13:00 - 14:30

3 skyrius. Dokumentų ir įrašų valdymas. Vidaus audito programa, dokumentai ir įgyvendinimas, įmonės inspekcijos. Tiekėjų patvirtinimas, išimtys ir veiklos monitoringas, žaliavų ir tiekėjų rizikos, paslaugų teikėjų patvirtinimo reikalavimai, gamybos už įmonės ribų valdymas.
Specifikacijų valdymo reikalavimai, koregavimo ir prevenciniai veiksmai, esminės priežasties analizė,
Reikalavimai atsekamumo sistemai ir išbandymui, incidentų valdymo reikalavimai, skundų valdymas.
Reikalavimai, kada įmonė privalo informuoti sertifikavimo įstaigas, esant pažeidimams.

4 skyrius. Įmonės standartai – Maisto apsauga, įmonės planai, patalpos ir judėjimo srautai, paviršiai, komunaliniai tinklai, įrengimai, naujos įrangos validacija, remontai, buitinės patalpos, cheminės medžiagos, svetimkūniai, metalo detektoriai ir X-ray, valymas, higiena, CIP, aplinkos monitoringas, atliekų tvarkymas, sugadintų produktų ir pašarų tvarkymas, kenkėjų valdymas, sandėliavimas, išsiuntimas, transportavimas.

14:30 - 14:45

Kavos pertraukėlė.

14:45 - 16:00

5 skyrius. Produkto kontrolė – Naujų produktų projektavimas ir kūrimas, produktų ženklinimas, alergenų valdymas, produktų autentiškumas, teiginiai ir vartotojų grandinė, produkto pakavimas. Produkto įvertinimas, produktų tyrimai gamyboje ir laboratoriniai tyrimai, gyvūnų augintinių ėdalas ir pašarai gyvuliams, pirminis gyvūnų paruošimas.

6 skyrius. Proceso kontrolė – Proceso kontrolė, ženklinimo ir pakuotės kontrolė, kiekio ir svorio kontrolė. Monitoringo ir matavimo prietaisų kalibravimas ir valdymas.

7 skyrius. Personalas – mokymai, asmens higiena, sveikatos būklės kontrolė, apsauginiai drabužiai.

8 skyrius. Planas, judėjimo srautai ir didelės rizikos, didelės priežiūros, didelės aplinkos priežiūros zonų atskyrimas, specifiniai skirtingų zonų reikalavimai.

9 skyrius. Reikalavimai prekybai ne įmonėje pagamintais produktais.

16:00 - 16:15

Klausimai, diskusijos.

Žiniomis dalinasi
Marius Kaziliūnas
UAB „Maisto saugos biuras“ direktorius, auditorius.
Kaina
Kaina:
159 eur. vienam dalyviui.
Kaina*:
*149 eur. vienam dalyviui - užsiregistravus iki balandžio 5 d.
Kaina**:
**129 eur. vienam dalyviui - užsiregistravus trims ir daugiau dalyvių iš tos pačios įmonės/įstaigos.
Mokymų paslaugos PVM neapmokestinamos pagal PVMĮ 22 str.
Papildoma informacija

REGISTRACIJA VYKDOMA IKI gegužės 7 d.

Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.

Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija), kavos pertraukėlė, pietūs.

Informacija apie seminarą:
Projektų vadovas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.

Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.

Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 darbo dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.