Ekologiškų produktų sertifikavimo reikalavimų pokyčiai ir iššūkiai taikant naują reglamentavimą

Miško g. 11, Kaunas
viešbutis „Victoria Hotel Kaunas”
2023-10-25

5 akad. val.
119-149 €
Seminaras skirtas vykdantiems ar planuojantiems vykdyti ekologiškų produktų paruošimo (perdirbimo), importo, eksporto, sandėliavimo, platinimo, viešojo maitinimo veiklas.
Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.
Ekologinės gamybos teisinio reglamentavimo pasikeitimai. Ekologinės gamybos veiksmų planas, kontrolės sistema.
Veiklos vykdytojo pareigos ir atsakomybės. Rizikos taškų, atsargumo ir prevencinių priemonių nustatymas. Iššūkiai ir dažniausios klaidos.
Pietų pertrauka.
Ekologiško perdirbto maisto sudėties reikalavimai, sudėtinių dalių tinkamumo vertinimas, ženklinimo etikečių ir receptūrų sudarymas.
Dažniausio klaidos pildant sertifikavimo dokumentus, ruošiantis fizinei patikrai. Nauji sertifikavimo įkainiai.
Testas. Klausimų ir atsakymų aptarimas. Diskusija.

REGISTRACIJA VYKDOMA IKI spalio 23 d.
Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.
Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija), kavos pertraukėlė, pietūs.
Informacija apie seminarą:
Projektų vadovas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.
Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.
Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.