ISO 22000/FSSC 22000 6 versijos Maisto saugos sertifikavimo schemos reikalavimai. Vidinis auditas.

Miško g. 11, Kaunas
viešbutis „Victoria Hotel Kaunas”
2024-02-06

8 akad. val.
129 - 159 €
Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.
- ISO 22000 / FSSC 22000 maisto saugos sertifikavimo schemos trumpas apibūdinimas.
- Procesisnis požiūris pagal ISO 22000:2018 metų versiją, terminologijos pakeitimai, dokumentuota informacija, organizacijos kontekstas, suinteresuotosios šalys, lyderystė, pamatuojami tikslai ir politika, rizikos ir galimybės, komunikacija.
- Monitoringo planavimas, analizė ir gerinimas.
- RVASVT pagrindai pagal „Codex alimentarius“, ES rekomendacines gaires, SVT ir BVP išskyrimas, skirtumai tarp BP, SVT ir BVP.
Pietų pertrauka.
- Būtinosios programos pagal TS 22002-X.
Kavos pertraukėlė.
- Papildomi FSSC 22000 reikalavimai pagal 6 – paslaugų, įtakojančių maisto saugą valdymas, perkamų prekių priėmimo kontrolė, produktų ženklinimas, maisto apsauga, maisto falsifikavimo suvaldymas, logo naudojimas, alergenų valdymas, aplinkos monitoringas, sandėliavimas, priemonių taikymas dėl kryžminės taršos prevencijos, GHP ir GGP patikrinimas, naujų produktų kūrimas, sveikatingumo statusas.
- Papildomi BoS (Board of stakeholders decision list) reikalavimai.
- Vidinis auditas pagal FSSC 22000 reikalavimus.
Klausimai, diskusijos.

REGISTRACIJA VYKDOMA IKI vasario 2 d.
Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.
Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija), kavos pertraukėlė, pietūs.
Informacija apie seminarą:
Projektų vadovas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.
Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.
Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 darbo dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.