Maisto apsauga, falsifikavimo valdymas, maisto saugos ir kokybės kultūros planas, vidinis auditas

Miško g. 11, Kaunas
viešbutis „Victoria Hotel Kaunas”
2022-10-04

8 akad. val.
129-159 €
Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.
Maisto apsaugos plano sukūrimas remiantis FDA gairėmis (Mitigation Strategies: Guidance for Industry) ir BRC FSMA moduliu.
Maisto falsifikavimo valdymo planas (išorinio falsifikavimo suvaldymas remiantis BRC ir IFS gairėmis, vidinio falsifikavimo suvaldymas).
Maisto saugos ir kokybės kultūros plano sukūrimas ir priemonės bei jų įgyvendinimas.
Pietų pertrauka.
- Auditas, jo tipai, paskirtis, pasekmės, rezultatai.
- Auditorių kompetencija – bendrieji kokybės auditoriaus mokymai, specializuoti maisto saugos vadybos, sistemų auditoriaus kursai.
- Audito grupės sudarymas ir paskyrimas.
- Audito apimtis – audito suskaidymas pagal sritis, skyrius.
- Audito planavimas – audito planų pavyzdžiai.
- Pasirengimas auditui – darbų paskirstymas, klausimynų pasirengimas, esminių audito aspektų išryškinimas.
Kavos pertraukėlė.
- Audito technika, audito klausimynų / ataskaitų pildymas.
- Audito atlikimas: sandėliai, gamyba, pirkimai, laboratorija.
- Audito medžiagoje bus pateikta nuotraukų neatitikčių atpažinimui.
- Neatitikčių nustatymas.
- Neatitikčių kategorijos ir jų pavyzdžiai.
- Koregavimo veiksmai, jų efektyvumo kontrolė, audito ciklo vertinamoji analizė.
Klausimai, diskusijos.

REGISTRACIJA VYKDOMA IKI rugsėjo 30 d.
Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.
Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija), kavos pertraukėlė, pietūs.
Informacija apie seminarą:
Vyr. pardavimų vadybininkas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.
Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.
Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 darbo dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.