Maisto sukčiavimas, maisto apsauga, maisto saugos ir kokybės kultūros planas, neatitikčių valdymas
Miško g. 11, Kaunas
viešbutis „Victoria Hotel Kaunas”
2025-12-04
8 akad. val.
129-159 €
Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.
Maisto apsaugos plano sukūrimas remiantis FDA gairėmis (Mitigation Strategies: Guidance for Industry) ir BRCGS FSMA moduliu.
Maisto falsifikavimo valdymo planas (išorinio falsifikavimo suvaldymas remiantis BRCGS ir IFS gairėmis, vidinio falsifikavimo suvaldymas).
Maisto saugos ir kokybės kultūros plano sukūrimas ir priemonės bei jų įgyvendinimas.
Pietų pertrauka.
Neatitiktys, neatitikčių valdymas. Esminės priežasties analizė, korekcijos ir koregavimo veiksmai. Situacijų pavyzdžiai.
Tiekėjų rizikų vertinimas, žaliavų rizikų vertinimas.
Tiekėjų patvirtinimas priklausomai nuo rizikos.
Žaliavų tiekėjų auditai, jų atlikimo technika.
Kavos pertraukėlė.
Pakavimo medžiagų pirkimas, kokybės atitikties dokumentai (plastikas, stiklas, popierius, gofro kartonas).
Reikalavimų gamybos įrangai nustatymas, pirkimas, validacija.
Bandomosios gamybos. Reikalingi dokumentai.
Laboratoriniai tyrimai – planai, tyrimų objektai (žaliavos, produktai, aplinka – oras, nuoplovos, pH kontrolė, alergenai, vanduo) rodikliai, tyrimų tendencijų analizė.
Klausimai, diskusijos.

REGISTRACIJA VYKDOMA IKI gruodžio 2 d.
Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.
Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija), kavos pertraukėlė, pietūs.
Informacija apie seminarą:
Projektų vadovas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.
Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.
Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 darbo dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.


