20
Rgp.
2020
Registruotis

Ekologiško maisto gamyba ir platinimas: kontrolės sistemos sudarymas, reikalavimai ženklinimui, imortui/eksportui, naujo ekologinės gamybos reglamento apžvalga

Miško g. 11, Kaunas

viešbučio „Europa Royale Kaunas” konferencijų centre.

09:30 - 16:00

7 akad. val.

Programa

09:30 - 10:00

Dalyvių registracija. Pasitikimo kava.

10:00 - 12:00

Sertifikavimo aktualijos, statistika, tendencijos, populiariausi privatūs standartai.

Ekologiškų produktų kokybės kontrolės etapai.

Kritinių taškų nustatymas, procedūros, savikontrolė, atsekamumas ir masės balansas.

12:00 - 13:00

Pietų pertrauka.

13:00 - 14:25

Ženklinimo reikalavimai, neatitikimai, reklamos, ekologinių nuorodų naudojimo klaidos.

Traces sistema, importo is trečiųjų šalių reikalavimai.

14:25 - 14:40

Kavos pertraukėlė.

14:40 - 16:00

Eksporto į Ameriką, P. Korėja ir kitas ne ES šalis siuntų dokumentai, ženklinimas.

Naujas ES ekologinės gamybos reglamentas 848/2018.

Kaina

Kaina:

139 Eur. vienam dalyviui.

Kaina*:

*129 Eur. vienam dalyviui - užsiregistravus iki liepos 24 d.

Kaina**:

**129 Eur. vienam dalyviui - užsiregistravus dviems ir daugiau dalyvių
iš tos pačios įmonės/įstaigos.

Mokymų paslaugos PVM neapmokestinamos pagal PVMĮ 22 str.
Registracija baigta

Įmonės informacija

Dalyvio informacija

Komentarai

Papildoma informacija:

Turite klausimų?

  • +370 600 17825

REGISTRACIJA VYKDOMA IKI rugpjūčio 17 d.

Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.

Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija), kavos pertraukėlė, pietūs.

Informacija apie seminarą:
Vyr. pardavimų vadybininkas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.

Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.

Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.

Kiti mokymai

Partneriai