09
Rgs.
2021
Registruotis

IFS Food 7 versijos standarto reikalavimai, pagrindiniai pakeitimai, papildymai, patikslinimai

Miško g. 11, Kaunas

viešbučio „Victoria Hotel Kaunas” konferencijų centre.

09:30 - 16:30

8 akad. val.

Programa

09:30 - 10:00

Dalyvių prisijungimas.

10:00 - 10:30

Įžanga, pagrindiniai IFS Food 7 versijos sukūrimo tikslai, esminiai pokyčiai IFS Food 7 versijoje.

10:30 - 11:00

Pakeitimai 1 skyriuje.
Pokyčiai kokybės ir maisto saugos politikoje, organizacinėje struktūroje. Sertifikavimo įstaigos informavimo būtinybė esant pokyčiams organizacijoje. Dėmesys vartotojų poreikiams.
Papildymai dėl vadovybinės vertinamosios analizės apimties.
Papildymas dėl įmonės inspekcijos objektų apimties.

11:00 - 12:00

Pakeitimai 2 skyriuje.
Patikslinimai kas turi būti įtraukta dokumentų valdymo procedūroje ir kaip turi būti valdomi su produkto reikalavimais susiję dokumentai.
Dokumentuotos informacijos valdymas. Papildymai kaip turi būti tvarkomi dokumentai, pildomi elektroninėje laikmenoje.


Pokyčiai RVASVT: papildymas, kad reikia ir pakavimo medžiagų aprašymų (patikslinta / pridėta), papildymai kokiais šaltiniais turi remtis parengta RVASVT, papildymas dėl RVASVT peržiūros būtinybės esant įvairiems pakitimams, papildymas, dėl kitų kontrolės priemonių nei SVT nurodymo srauto diagramoje, patikslinimas kaip atlikti srauto diagramos patikrinimą, didesni papildymai dėl rizikos veiksnių identifikavimo ir valdymo priemonių parinkimo, pokyčiai rizikos veiksnių analizėje, patikslinti reikalavimai SVT monitoringo procedūroms, pakeista samprata dėl valdymo taškų, papildomas dėmesys kitoms kontrolės priemonėms, patikslinimai koregavimo veiksmuose ir RVASVT patikrinime.

12:00 - 13:00

Pietų pertrauka.

13:00 - 14:00

Pakeitimai 3 skyriuje.
Patikslinti reikalavimai personalo įsipareigojimų delegavimui. Patikslinti reikalavimai asmens higienai. Patikslinti reikalavimai darbo drabužių skalbimui. Išplėsti reikalavimai mokymų efektyvumo įvertinimui ir mokymų apimčiai.
Papildomi reikalavimai darbuotojų buitinėms patalpoms.

Pakeitimai 4 skyriuje.
Išplėsti reikalavimai specifikacijų valdymui. Patikslinti reikalavimai receptūros ir technologinių parametrų laikymuisi.
Papildyti reikalavimai dėl žaliavų kontrolės ir mėginių atrinkimo priėmimo metu.
Nauji reikalavimai dėl gamybos proceso subrangovų valdymo ir patvirtinimo.
Papildomi reikalavimai pakavimo medžiagų kontrolei.
Sudažninti reikalavimai dėl tinkamos pakuotės panaudojimo kontrolės.

14:00 - 14:30

Pakeitimai 4 skyriuje. Tęsinys.
Smulkūs pakeitimai / patikslinimai dėl įmonės infrastruktūros.
Patikslinti reikalavimai valymui ir dezinfekcijai. Didesnis dėmesys higienos monitoringui.
Papildymai dėl atliekų tvarkymo.
Papildomi, išplėsti reikalavimai maisto apsaugai nuo svetimkūnių ir pašalinių medžiagų patekimo valdymui.
Patikslinti reikalavimai kenkėjų kontrolei.
Patikslinti reikalavimai produktų, pakuotės priėmimui ir sandėliavimui, sandėliavimo paslaugos teikėjų patvirtinimui.
Patikslinti reikalavimai transportavimui ir pakrovimo / iškrovimo sąlygoms, patikslinti reikalavimai samdomoms transporto kompanijoms.

14:30 - 14:45

Pertraukėlė.

14:45 - 15:15

Pakeitimai 4 skyriuje. Tęsinys.
Papildomi reikalavimai remontams. Patikslinti reikalavimai įrangos dokumentacijai.
Sugriežtinti reikalavimai atsekamumui ir jo apimčiai (kas turi būti atsekama, per kiek laiko).
Patikslinti ir sukonkretinti reikalavimai dėl kryžminės taršos alergenais valdymo.
Patikslinti reikalavimai maisto falsifikavimo valdymui.

15:15 - 16:00

Pakeitimai 5 skyriuje.
Papildomi reikalavimai vidiniam auditui ir jo programai.
Išplėsta įmonės inspekcijų apimtis.
Papildomi reikalavimai gamybos aplinkos parametrų kontrolei.
Patikslinimai dėl prietaisų kalibracijos ir patikros.
Papildyti reikalavimai kiekio kontrolei.
Patikslinti reikalavimai laboratoriniams tyrimams.
Reikalavimai skundų valdymui ir registravimui.
Patikslinti reikalavimai atšaukimui, incidentų valdymui.
Neatitikčių ir neatitiktinių produktų valdymo reikalavimai. Papildymas koregavimo veiksmuose dėl esminės priežasties analizės.

Pakeitimai 6 skyriuje.
Papildomi ir patikslinti reikalavimai maisto apsaugai.

16:00 - 16:30

Klausimai, diskusijos.

Kaina

Kaina: 139 eur. vienam dalyviui.
Kaina*: *129 eur vienam dalyviui - užsiregistravus iki rugpjūčio 25 d.
Kaina**: **129 eur vienam dalyviui - užsiregistravus dviems ir daugiau dalyvių
iš tos pačios įmonės / įstaigos.
Mokymų paslaugos PVM neapmokestinamos pagal PVMĮ 22 str.
Registracija baigta

Įmonės informacija

Dalyvio informacija

Komentarai

Papildoma informacija:

Turite klausimų?

  • +370 600 17825

REGISTRACIJA VYKDOMA IKI rugsėjo 7 d.

Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.

Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija).

Informacija apie seminarą:
Vyr. pardavimų vadybininkas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.

Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.

Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 darbo dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.

Kiti mokymai

Partneriai