Vidinis auditas remiantis ISO 19011 ir RVASVT pagal Codex alimentarius reikalavimais
Nuotoliniu būdu
per ZOOM platformą
2025-12-03
4 akad. val.
89 - 119 €
Auditas, jo tipai, paskirtis, pasekmės, rezultatai.
Auditorių kompetencija – bendrieji maisto saugos auditoriaus mokymai, specializuoti maisto saugos vadybos sistemų ir auditų mokymai.
Audito grupės sudarymas ir paskyrimas.
Audito programos sudarymas.
Audito apimtis – audito suskaidymas pagal sritis, programas.
RVASVT vidinis auditas
Pertraukėlė.
Audito planavimas – audito planų pavyzdžiai.
Pasirengimas auditui – darbų paskirstymas, klausimynų pasirengimas, esminių audito aspektų išryškinimas.
Darbuotojų higienos priežiūros vidinis auditas
Įrengimų priežiūros vidinis auditas
Teritorijos, pastatų ir patalpų vidinis auditas
Žaliavų, medžiagų ir gatavos produkcijos priežiūros vidinis auditas
Pertraukėlė.
Pasirengimas auditui vietoje.
Veikla audito vietoje.
Audito technika, audito klausimynų / ataskaitų pildymas.
Neatitikčių nustatymas.
Neatitikčių kategorijos ir jų pavyzdžiai.
Esminės priežasties analizė.
Nesaugių produktų atšaukimo ir paėmimo iš rinkos, atsekamumo vidinis auditas
Valymo, plovimo vidinis auditas
Dokumentų valdymo vidinis auditas
Audito programos vidinis auditas
Koregavimo veiksmai, jų efektyvumo kontrolė, audito ciklo vertinamoji analizė.
Audito programos įgyvendinimo įvertinimas.

REGISTRACIJA VYKDOMA IKI gruodžio 1 d.
Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.
Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija).
Informacija apie seminarą:
Projektų vadovas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.
Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.
Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 darbo dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.


