Maisto produktų ženklinimas: reikalavimai, atvejų analizė, dažniausiai pasitaikančios klaidos
Dalyvių prisijungimas.
ES pagrindiniai teisės aktai, reglamentuojantys maisto produktų ženklinimą.
LR pagrindiniai teisės aktai, reglamentuojantys maisto produktų ženklinimą.
Maisto produktų reikalavimai ženklinimui, atvejų analizė:
- Dažniausiai pasitaikančios klaidos.
- Kaip nurodyti sudėtį, kas joje turi atsispindėti.
- Kiekis, laikymo sąlygos.
- Maisto verslo operatoriaus nuoroda.
- Maistingumo deklaracija.
Pertraukėlė.
Pagrindinių maisto produktų kategorijų ženklinimo aptarimas, praktiniai pavyzdžiai.
Klausimų – atsakymų sesija.
REGISTRACIJA VYKDOMA IKI lapkričio 26 d.
Seminaro dalyviams išduodami pažymėjimai.
Į kainą įskaičiuotas metodinės medžiagos komplektas (el. versija).
Informacija apie seminarą:
Projektų vadovas
Alvinas Dūdėnas
+370 600 17825, alvinas@avgo.lt.
Organizatoriai pasilieka teisę koreguoti seminaro programą.
Registracijos vėliausiai galima atsisakyti likus 3 dienoms iki renginio telefonu +370 600 17825 arba el. paštu alvinas@avgo.lt. Vėliau pinigai negrąžinami.